mandag 3. desember 2012

Tekstmeldingen 20 år

I dag er det 20 år siden første tekstmelding.

Det viser hvor fort endringer kan komme og endre måten vi lever våre på. Hva virker ikke som noen spesielt genial idé i dag, som kommer til å være selvsagt om 20 år, tror du? Du kan lese saken på ABC-Nyheter.

I saken kan vi også finne en lenke til at smarttelefoner kan bli sms'ens død. Så kanskje forsvinner de før 40 års jubileet?

Hva tror du om det? Del dine tanker med en kommentar!

1 kommentar:

  1. Jeg foretrekker vanligvis SMS'er, siden de er lett å skrive, forstå og de lagres på mobilen. Idag bruker man ofte andre kommunikasjonsmidler som krever internet, og så lenge man har internet tilgjengelig bruker man gjerne det istedet for SMS. Facebook tilbyr chat, og er antakeligvis den mest brukte, man har også twitter (en form for kommunikasjon og forståelse), snapchat (i form av bilder) osv osv. Og det tar sakte men sikkert over bruken av kommunikasjonsmidler, tenker hvert fall jeg. Om SMS'en vil dø ut, og forsvinne er vanskelig å forutse, siden det er SMS selskapene tjener penger på. Men det er ingen tvil om at så lenge man har internet tilgjengelig på mobilen, vil man bruke det istedet for SMS'er. Vi ser også tydelig at det er lagt litt ekstra press på tekstmeldinger i form av markedsføringen og selskapene er nok litt redd for at de brukes mindre og mindre, og at "chatting" er tilgjengelig gratis via internet.

    SvarSlett