mandag 12. januar 2015

Apple Watch nærmer seg

Sist Apple lanserte et helt nytt produkt, var når de lanserte iPaden. Nå kommer neste - Apple Watch, eller kanskje den vil hete iWatch?

Treningssettene til forhandlernettet planlegges midt i februar, klokken (om man skal kalle den det) er planlagt til mars leser vi i en sak på 9to5Mac.com.

Det er knyttet spenning til lanseringen, og ikke minst leveringen av produktet. Apple er ikke kjent for å være lynkjappe på det. Men det kan også være en strategi de har lagt seg til. Så ønsket at den er verdt å vente på - en slags hard to get-strategi. En strategi som kan slå tilbake om kundene blir irritert. Men Apples landseringer er alltid interessant å følge med på.

Norge er på vei opp i forhold til å være prioritert marked for Apple, kan vi lese i omtalen av saken på e24, hvor også prisen blir gjenstand for spekulasjon. Hva skal vi kalle prissetting som dette tro? De har nok regnet godt over sine kostnader, og tar nok hensyn til hva kundene er villig til å betale. Så har de jo konkurrenter som ligger teknologisk fullt på høyden eller foran. Men de er ikke Apple. Det er et poeng for mange. Apple har en glorie og en tilhengerskare - et metaprodukt. Det er av stor verdi for Apple.

Du kan elske eller hate det, men det er der...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar