tirsdag 28. januar 2014

Dagligvarer på nett?

En handlemåte som ikke har tatt av helt i Norge ennå er dagligvarer på nett. Men det er en spennende løsning - kjedene står klar til å greie det hvis konkurrentene gjør det. For ingen vil tape i konkurransen på grunn av for dårlig distribusjon.

Vi handler på nett, når vi skal ha reiser, musikk og en haug andre ting. Men hva hvis vi skal ha matvarer? Dette kan enkelt fikses, leser vi i en artikkel. Hvis du vet hva du skal ha kan det bestilles, og leveres eller de kan hentes på vei hjem. Du trenger et stopp på maks ett minutt. Stopp, finn varene hvis de ikke er satt fram allerede, sett de i bilen og vips - du er på vei hjem. Praktisk for en travel familie, mellom jobb, barnehage, skole, fotball, håndball, ridning, turn, korps eller hva man nå enn er med på - kan kanskje flere ting til og med...

Men handlingen - vil man ha med seg den? Vil vi gå og plukke ut maten selv? Kan vi stole på at vi ikke får de styggeste tomatene hvis vi ikke velger dem selv?

Vil dette ta av? De mest kritiske mener kanskje nei. Prøvd før uten hell? Men nå har nettbruken - til og med den mobile nettbruken tatt såpass av at det kanskje er mulig å prøve igjen?

Hva tror du - matvarer på nett - skjer snart, eller ikke særlig aktuelt?


1 kommentar: