Nåja, råtten og råtten. Vi snakker om rakfisk.
Alle som har luktet rakfisk vet at overskriften har noe sant i seg. Men rakfisk har blitt veldig populært. Så populært at Noraker gård sliter med å levere nok, leser vi i artikkelen. Hva betyr egentlig dette - utover fiskelukten da selvsagt? Jo, kanskje det er et trendtegn på at norsk tradisjonsmat er i vinden (noe som vel må ses på som en fordel med rakfisk, som lukter litt..).
Dette er norsk, tradisjonsrik kost. Mye av norsk mat har sitt grunnlag i hva som var mulig å få til i gamle dager, på grunn av begrensede oppbevaringsmuligheter.
Nå vil vi ha smaken av kultur, med høyste kvalitet. I tillegg vil vi ha lokal mat, kortreist mat, lokale mattradisjoner - har blitt svært populært i senere tid.Og vi betaler det som skal til. Et godt produkt kan ha høy pris, nemlig.
Vet du om flere produkter vi gjerne betaler mye for, om kvaliteten er god? Legg inn en kommentar.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar