tirsdag 16. desember 2014

Varsler om slett kundeservice

Butikken Sykkelglede i Sandefjord følger markedsføringsloven mer enn mange. De satt opp skilt om slett kundeservice rett og slett.

Anledningen var at de før jul hadde søndagsåpent under en fotballkamp mellom lagene Liverpool og Manchester United den 14. desember. De ansatte var såpass interessert i kampen at de nok ikke kunne love god service mens kampen pågikk. Kunder ble betjent, men måtte finne seg i litt fraværende glassaktig blikk leser vi.

Og ikke nok med det. De følger opp med personalpolitikken. Manchester United- tilhengere får en krone mindre i timen enn Liverpoolfans. Chelsea-supportere får ikke jobb i det hele tatt. Det er to Man U-fans som jobber i butikken. Vi kan lese at de "anerkjenner dem som mennesker. Vi ser jo at de kan bidra i arbeidslivet." heter det i den refererte saken.

Den nevnte kampen gikk for 'pool-fansen ikke noe videre. Sjefen minner de ansatte om lønnsforhandlingene på nyåret, og fastslår at det er greit å ikke snakke om det som skjedde på...

Originalt, og spøkefullt av butikken. Og se -nå har de jaggu fått publisitet og omtale både her og der. Først i Sandefjords Blad, som sikkert betød mest for dem, senere andre steder, blant annet her. Det er tross alt i Sandefjord markedet er størst. Risikerer kanskje å irritere vekk noen Man U fans og ihvertfall Chelsea-supportere? Og når de heter Sykkelglede så virker det vel ganske autentisk at de er glade og spøkefulle, syns du ikke?

Og for den som lurer på resultatet i kampen; Manchester moste Liverpool. 3-0. Wayne Rooney, Juan Mata og Robin van Persie ordnet nettkjenning hver sin gang, mens David de Gea holdt rent bur i andre enden av banen. Ikke stort å prate om i lunchen med andre ord, for dem som ønsker god adventsstemning i sykkelbutikken...

3-0 Ha, ha!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar