mandag 6. oktober 2014

Rema med på netthandel

Kolonial.no sin nettside
Rema har tidligere gjort forsøk på netthandel med mat. Det ble med forsøket.

Inntil nå. Denne gangen er det gjennom et samarbeid med kolonial.no, som har et konsept Rema har tro på, foreløpig i Oslo-området. Rema har innkjøpssystemet og varene. Dermed - netthandel.

Dette er et spennende konsept det er all mulig grunn til å følge med på. Måten vi handler på kan helt sikkert endre seg raskt, ettersom vi omgir oss med teknologi og nettilgang. Hvorfor skulle vi ikke bruke dette på matvarehandel? - Ja kanskje er det noen grunner til det? Vi vet ikke om dette lykkes ennå, men vi kan lese at Rema satser på samarbeid, og skryter av samarbeidspartneren, som har mulighet både for hent selv og hjemlevering, alt etter hvor travel, mobil eller lysten du er på slikt.

Så vi får se...

2 kommentarer:

  1. Er dette et eksempel på en slags substitutt?

    SvarSlett
  2. Nei, substitutt er benevnelsen på at et annet produkt kan dekke samme behov. Her er det samme produkter på en annen måte, rent praktisk. Altså en måte å bruke P for plass, tilgjengelighet og distribusjon. Vanskelig å tenke seg substitutter til dagligvarer, annet enn å spise ute kanskje... Kjøpe renhold i stedet for vaskemidler. Den slags.

    SvarSlett