fredag 6. september 2013

Thon får beklagelse

Finnes ikke. Det du skriver på sosiale medier er sagt.
I kampens hete kan det gå vel varmt av og til. Olav Thon har fått oppleve at det kan koste å stikke fram hodet, selv med en strikket lue på...

Nå får Thon beklagelse fra reklamemannen og Stoltenbergs venn Ketil Try.  Try driver med kommunikasjon, og han har kommunisert. Nå beklager han overfor Thon det han har kommunisert. Ihvertfall hvordan det blir oppfattet, leser vi i en sak på na24.no. Du kan lese beklagelsen i saken.

Det er altså ikke enkelt med kommunikasjon, viser denne saken. Ketil Try er en dreven reklamemann, som nettopp skal kunne kommunikasjon. Allikevel er altså kommunikasjon vanskelig, selv for ham. Kommunikasjon blir misforstått og tolket bestemte retninger. I tillegg gjør nye medier spredning raskt. For raskt for mange. Det du sier på sosiale medier er sagt, selv om du trekker det tilbake. Det har også Carl I. Hagen fått kjenne, etter sitt famøse utspill om at regjeringen er ansvarlig for et tragisk drap.

Ellers illustrerer saken om Thon at ytringsfrihet ikke er selvsagt, verken for Kong Salomo eller Jørgen hattemaker. Gunnar Stavrum kritiserer Thons kritikere for dette i sin bloggkommentar du kan lese her.

Mene eller ikke mene, og si eller ikke si... Det er spørsmål man må vurdere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar