onsdag 4. april 2018

Nespresso redefinerer morgenen?

Bilde lånt fra Nespressos sider
Nespresso gjør det igjen. De fortsetter å utvikle produktet kaffe. Hva er nå det? Hele bønner, kokekaffe, filterkaffe, pulverkaffe - og takket være blant annet Nespresso - kapselkaffe. Nå redefinerer de igjen, sier de. Coffee redefined - hva er det?

Det er litt større kaffekapsler - for litt større kopper, som krever en litt annen kaffemaskin, og som ikke koster 4 og litt, men derimot 6 kroner og litt pr kopp. Du kan se dem her, og nyte markedsføringen.

Dette er folk som har idéer til produktutvikling og merkevarebygging. Fra 2499,- har du maskinen, og kan starte og nyte Centrifusion™-teknologien og Vertuo, og kan velge mellom Diavolitto eller Solelio eller en hel del andre finurlige navn til 5, 6 eller 7 og litt. Noen få koster så lite som 4,39 forresten.

Og dermed slipper Nespresso den plagsomme konkurransen fra andre kaffekapsellagende firma som har tilpasset seg størrelsen på originalkapslene som er en del billigere - som er billigere kanskje særlig fordi de har den konkurransen de har på produktet.

At koppstørrelsen er større virker som en tilforlatelig grunn til å endre på prisen. Men det er ikke mye mer kaffe - så merkostnaden er beskjeden.

Smart - eller hva?

Kaffe er herlig - også markedsføringen av den...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar